Bad news (Jody had to cancel the Jack gig)

Ikävä kyllä Jody Wisternoff on joutunut perumaan perjantain Jackin keikan. Jody valitteli chatissä selkäkipuaan jo maanantaina, keskiviikkona buukkaaja pyysi tsekkaamaan DJ-pöydän tason yltyneiden kipujen takia ja tänään torstai-iltana manageri Leon Alexander Hopesta soitti ja kertoi että viikonlopun molemmat keikat on peruttu. Tässä Jodyn terveiset:

“Jody here, just letting you know that ive had to cancel tomorrows party due to a problem with my sciatic nerve ( a really really bad back !! ) Im absolutely gutted as ive been looking forward to this date in my calender for months, but I physically cannot make it. I look forward to making up for this cancellation as soon as is possible.”

Lipun hinta lasketaan peruutuksen takia 10€:een. Isot pahoittelut kaikille peruutuksesta ja mahdollisesta hämmingistä. Itsekin oon odottanut mahdollisuutta tuoda Jody tänne uudestaan sitten vuoden 2002 Renaissancen eli harmittaa todella paljon. Tsekattiin myös Miscin poikien kanssa mahdollisuutta buukata korvaava artisti, mutta kun tiedon saa torstaina klo 19:30 niin ei ole paljoa tehtävissä…

Onneksi hyvät juhlat eivät muodostu yhdestä DJ:stä ja uskoisin että huomenna ne muut tekijät kuten mukava paikka, samanhenkiset ihmiset, ystävät ja hyvä musiikki on kohdallaan. Jodyn isoihin saappaisiin astuu “Helsingin Sven Väth” aka Mr.A. Koolla on siis alkuperäinen Jackin residenttikaarti Lil’ Tony, Orkidea ja Mr.A. Sen verran on tosin vielä mutkaa matkassa, että Pikku-Toni on tällä hetkellä kotona 38.5C’ kuumeessa(!), mutta yrittää tulla huomenna hoitamaan alkuillan lämmittelyt. Teknon jumalat ei siis ole olleet suosiollisia, mutta toivotaan että vastoinkäymiset korvataan huomenna ikimuistoisilla juhlilla.