Colors presents LANGE & SOLARSTONE, Tiger, Helsinki

Set times:

0200 – 0330 Lange(uk)
0030 – 0200 Solarstone(uk)
2330 – 0030 Orkidea
2200 – 2330 Alex Kunnari & Käpä

COLORS PRESENTS FAITHLESS(UK) viimeistä kertaa emme tule koskaan kuulemaan.. Insomnia, God is A DJ, Salva Mea, We come one..!!!

Meillä oli unelma jonka eteen teimme työtä vuodesta 2005 artistin managmentin kanssa. Muutamia kertoja olimme erittäin lähellä vuosien varrella saada tuotua maahan artistin kenen näkemistä järjestävän tahon kaikki henkilöt odottivat enemmän kuin mitään aikaisemmin. Nyt olemme tilanteessa jossa järjestävänä tahona jouduimme nostamaan kätemme ylös sekä toteamaan erittäin surullisena jotta Faithlessin live keikka ei tule onnistumaan.. sekä todennäköisesti se jää Suomen osalta ikuiseksi unelmaksi.

Vantaan Onnela oli ainoa tarpeeksi iso esiintymis paikka mikä oli vapaana kyseisenä ajankohtana. Onnelassa 12/2.2010 esiintyi live artisti jonka seurauksena moni asia meni hieman ei toivotulla tavalla. Tästä tapahtumasta johtuen viranomaiset päätyivät sellaisiin ratkaisuihin joiden perusteella me emme voineet enään toteuttaa Faithlessin esiintymistä. Colors järjetävänä tahona päätyi ratkaisuun, koska emme voineet taata kaikien turvallisuutta sekä artistin näkemistä.

Colorsin periaate on ollut aina jotta tulemme vastaan enemmän kuin reilusti kuten olemme muutaman kerran vuosien varrella tehneet. Faithlessin esiintyminen peruuntuu mutta tapahtumaa me emme peru! Kyseiseen tapahtumaan olimme buukanneet esiintymään muitakin tähtiä ja heidän esiintymisensä me voimme toteuttaa eli brittiläiset tunnetut dj:t Solarstone ja Lange sekä kotimaamme ykkös dj:t Orkidea, Alex Kunnari sekä Käpä ovat lauteilla. Saimme siirrettyä tapahtuman pois Vantaalta Helsingin Tiikeriin josta heille kiitos!! Haluamme jotta kulkeminen helpottuu jokaisella teillä sekä tiputamme lipun hinnan vain 10 EUROON!! Jokainen jo ennakon ostaneista saa hyvityksenä takaisin 25 euroa Tiketistä.. Colors ei peru tapahtumaa, koska voimme toteuttaa ja tarjota teille muiden artistien esiintymisen emmekä ole peruneet heidän tulemistaan. Kyseessä on asia mille Colors, Onnela Vantaa tai teistä kukaan ei voi mitään..

LANGE(UK)
http://www.lange-music.com/

SOLARSTONE(UK)
http://www.solarstone.co.uk/

ORKIDEA(FIN)
http://djorkidea.com/

ALEX KUNNARI(FIN)
http://www.alexkunnari.com/

dj Käpä(FIN)
http://www.clubcolors.net/

Päivä: Lauantai 12.3.2011
Aika: 22:00 – 04:00
Paikka: The Tiger (http://www.thetiger.fi/)
Ikäraja: K18
Liput: Ennakosta 10 eur, ovelta 10 eur.
Tiketistä: 10 eur + tiketintoimitusmaksu
Tiketti
http://www.tiketti.fi/
Tiketin toimipisteet ympäri maata
0600-1-1616 (1,50 €/min +pvm)

Line Up:
Solarstone(UK)
Lange(UK)
Orkidea(Unity, FIN)
Alex Kunnari(Black Hole Recordings, Colors, FIN))
Käpä(Colors,FIN)

http://klubitus.org/liitteet/159519573a49.jpg