http://www.neohelsinki.fi/forum/infe2poster2011.jpg

http://www.neohelsinki.fi/forum/posterim2011.jpg

Tämän vuoden keikalle liput ovat myyneet jo nyt enemmän kuin koskaan aiemmin. Kaikkina aiempina vuosina Neo on myynyt tapahtuman loppuun ja tänä vuonna olemme pitäneet klubin 5-vuotisen historian kunniaksi liput edelleen samalla tasolla kuin 5 vuotta sitten. Eli ennakkohinta on todella edullinen. Nyt kannattaa olla nopea ja turvata oma pääsy keikalle.

Viime vuonnahan koko ilta sekä itse keikka olivat tähän astisista tapahtumistamme paras mikäli yleisöä on uskominen. Nyt kansa vaatii uusintaa ja pääsiäistorstaina vuosittainen NEO- spektaakkeli koetaan jälleen Suomen parhaalla venuella! Kannattaa muistaa että kyse on pääsiäistorstaista ja perjantai on vapaa eli pyhäpäivä.

Infected Mushroom on yksi maailman suurimmista elektronisen musiikin artisteista ja Neo on uskollisesti luonut fanipohjaa bändille jo viidettä vuotta. Jokavuotinen spektaakkeli ei ole toistaiseksi jättänyt vielä ketään paikallaolijaa kylmäksi. Bändin huikea lavakunto on omaa luokkaansa. Tänä vuonna line up jakaantuu kahteen eri saliin ja luvassa on ainutkertainen, kaikkien aikojen suurin support line up tähän astisista keikoistamme technon, psyken, trancen, dubstepin, electron ja drum & bassin ystäväville.

Neon tapahtumat ovat aina tapaus Helsingissä ja Harvoin järjestettävät illat ovat lähes poikkeuksetta loppuunmyytyjä jo viidettä vuotta. Merkkaa siis ajoissa kalenteriisi pääsiäistorstai 21.4.2011.

https://www.facebook.com/event.php?eid=199221843424212